Kauppa

GUM Paroex 0,12% hammastahna ientulehduksen hoitoon
21.12.2020
Oral-B Superfloss hammaslanka hammassiltojen puhdistukseen
25.2.2021
Näytä kaikki

Tarjous! Valkaisumuotti ja 3 kpl valkaisukyniä.

129,00 

Kuvaus

HETI VALMIS Valkaisupaketti sisältää:

  •  Heti Valmis valkaisumuotin ja latausjohdon
  • 3kpl valkaisukyniä
  • Ohjeet

HETI VALMIS  valkaisumuotti valkaisukynillä valkaisutuloksen ylläpitoon 

  • Valkaisukynä on helppokäyttöinen sekä turvallinen ja sopii etenkin niille jotka ovat aiemmin valkaisseet hampaitaan ja haluavat ylläpitää kirkasta hymyä.

Käyttö: Pese hampaat vedellä, tarvittaessa kuivaa hampaita hieman, sivele kynällä ohut kerros valkaistavien hampaiden etupinnoille, aseta valkaisumuotti paikoilleen ja anna vaikuttaa 15min, ledvalo palaa 15min, sen jälkeen sitä ei tarvitse kytkeä uudelleen päälle. Harjaa käsittelyn jälkeen hampaat fluorihammastahnalla ja huuhtele muotti. Suositellaan käytettävän vähintään 14 päivän ajan peräkkäisinä päivinä, tulos näkyy vastaa muutaman päivän päästä. Valkaisukynä soveltuu hampaiden valkaisutuloksen ylläpitoon !

Ei sisällä vetyperoksidia.

Sisältää: Sodium phytate, Propylene Glycol, Glycerol, Deionized Water, Carbomer, Carboxymethyl, Triethanolamine, Polyvinylpyrrolidone, Menthol, Mica, Mint Flavor

HUOM!!!!

Jos haluat lisätä valkaisutulosta, suosittelemme tilaamaan ERIKSEEN 3 kpl valkaisugeeliruiskuja, joilla saadaan 9 päivän valkaisu. Valkaisugeeliä voidaan myös käyttää Heti Valmis muoteissa. 

Käyttö: Pese hampaat vedellä, aseta geeliä lusikan molemmille puolin ruiskun kärjen verran, aseta suuhun. Geelin vaikutusaika 30-60min, led valo palaa 15min, sen jälkeen sitä ei tarvitse kytkeä uudelleen päälle. Led valo ei ole välttämätön. Harjaa hampaat fluorihammastahnalla valkaisun jälkeen ja huuhtele muotti. Suositellaan käytettävän vähintään 9 päivän ajan peräkkäisinä päivinä, tulos näkyy vastaa muutaman päivän päästä.