Kauppa

Bambu tuotepaketti
10.2.2021
Oral-B Superfloss hammaslanka, 50kpl
25.2.2021
Näytä kaikki

Glory Smile valkaisupaketti

130,00 

Kuvaus

Valkaisupaketti sisältää:

  • Glory Smile ledvalkaisumuotin ja latausjohdon
  • 3kpl valkaisukyniä tai 3 kpl valkaisugeeliruiskuja
  • Suomenkieliset ohjeet

Ledvalkaisumuotti helppoon, nopeaan ja turvalliseen kotivalkaisuun.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä muottia 7-14 päivän ajan peräkkäisinä päivinä.
Käyttö: Harjaa hampaasi ilman fluorihammastahnaa, annostele valkaisukynällä valkaisuainetta suoraan hampaille tai valkaisugeeliä lusikkaan, aseta muotti paikoilleen ja laita valo päälle (muotti on ajastettu automaattisesti 15min valotukseen), valo sammuu itsestään 15min päästä ja sitä ei tarvitse kytkeä uudestaan, harjaa hampaat hammastahnalla ja huuhtele muotti.

Sisältää laitteen lisäksi suomenkieliset käyttöohjeet ja latausjohdon.

Valkaisugeeli (tehokkaampi  kuin valkaisukynä) 

Pese hampaat vedellä, aseta geeliä lusikan molemmille puolin ruiskun kärjen verran, aseta suuhun. Geelin vaikutusaika 60min, ledvalo palaa 15min, sen jälkeen sitä ei tarvitse kytkeä uudelleen päälle.

Valkaisukynä on helppokäyttöinen sekä turvallinen ja sopii etenkin niille jotka ovat aiemmin valkaisseet hampaitaan ja haluavat ylläpitää kirkasta hymyä.

Käyttö: Harjaa hampaat vedellä, tarvittaessa kuivaa hampaita hieman, sivele kynällä ohut kerros valkaistavien hampaiden etupinnoille, aseta ledvalkaisumuotti paikoilleen ja anna vaikuttaa 15min, harjaa hampaat tahnankanssa. Älä käytä raskaana tai imetyksen aikana.

Ei sisällä vetyperoksidia.

Sisältää: Sodium phytate, Propylene Glycol, Glycerol, Deionized Water, Carbomer, Carboxymethyl, Triethanolamine, Polyvinylpyrrolidone, Menthol, Mica, Mint Flavor